top of page

Jyttes Menuer (Min. 15 personer)
– sammensæt selv FORRET/HOVEDRET/DESSERT & NATMAD

FORRETTER: (PRIS PR. PERSON)

 

  • Varmrøget laks (Hjemmerøget få timer før levering) på bund af spæd salat og fennikel.         Hertil brøndkarsecreme  65,00 

  • Dampet laks med asparges og rejer Hertil salat og krydderurtecreme 62,00 

  • Røget laks anrettet med asparges. Hertil salat og kaperscreme 62,00 

  • Røget laks med æblesalsa på spæd salat  55,00 

  • Lakseruller med spinat og flødeost. Hertil salat og hvidløgsdressing  62,00 

  • Laksecarpaccio med fennikel, blegselleri med citron/olivenolie dressing på bund af salat  62,00

  • Tigerrejer stegt med hvidløg, fennikel og salat med appelsindressing 72,00 

  • Rejecocktail med asparges, salat og dressing  62,00 

  • Rejecocktail med mango, blegselleri, salat og hvidløgsdressing  62,00 

  • Serranoskinke med kugler af melon, salat og basilikum/hvidløgsolie  55,00 

  • Høns i tarteletter 55,00 

  • Kyllingesalat, hjemmelavet med champinon og asparges anrettet med ananas og tomat 55,00 

  • Tunmousse pyntet med rejer og dild. Hertil ramsløg dressing  52,00 

  • Blomkålscreme med trøffelolie bacon og asparges 50,00 

HOVEDRETTER: (PRIS PR. PERSON)

  • Kalvefilet med timianstegte gulerødder, bønner vendt i baconcrumble og smørvendte kartofler. Hertil hvidvin/estragon sauce  138,00 

  • Helstegt oksestriplon med ristede svampe og glaseret løg, kartoffelfondant, grønsagssaute (sommer) rodfrugter (vinter). Hertil rødvinssauce  142,00 

  • Oksefilet, ristede champion, små bagte tomater med hvidløg, kartoffelfondant, sur/sød radissesalat med dild. Hertil svampesauce  142,00 

  • Stegt perlehønebryst med fyld af spinat og granatæble og riccota, fyldte bagte kartofler, spæd salat med vinagrette. Hertil hvidvinssauce  128,00 

  • Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, bønner med baconcrumble. tomat med flødepeberrod, små hvide kartofler, kraftig oksestegsauce. Tyttebær. 128,00 

  • Kalvesteg stegt som vildt med smørristede østershatte, bærchutney, årstidens grønt, små hvide kartofler. Hertil vildtsauce  128,00 

  • Svinefilet stegt med krydderurter, grønsagssaute af årstidens grønt, smør/persille vendte kartofler. Hertil kryddersauce   122,00 

  • Gammldags flæskesteg med sprød svær, hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål og agurkesalat. Hertil kraftig flæskestegssauce  122,00 

  • Kalvecuvette med bagte rødbeder med balsamico, kartoffelfondant, broccolisalat. Hertil let sauce  110,00 

DESSERTER (PRIS PR. PERSON)

 

  • Cateaumarcel kage med hjemmelavet vaniljeis og pynt af bær   55,00 

  • Flødemousse med hindbærbund, pyntet med hakkede nødder og nougat  50,00 

  • Chokoladekage med blød midte. Hertil hjemmelavet is og friske bær   50,00 

  • Islagkage, hjemmelavet med marcipanlåg. (vælg selv sammensætning af smag.)  50,00 

  • Hvid Chokoladeis med lakrids. Hertil sprøde florentiner og jordbær   55,00 

  • Rubinstein Kage  55,00 

  • Lakrids-pannacotta pyntet med hindbærgele 45,00 
  • Chokomousse med flødeskum, pyntet med mangopure 55,00 

  • Pannacotta pyntet med chokoladenet. Hertil rabarbercoli 45,00

  • Brieost med druer og valnødder i ahornsirup. Hertil hjemmebagt brød  45,00  

 

 

NATMAD (PRIS PR. PERSON)

  • Pålægsfad med rugbrød og smør  99,00

  • Biksemad med rødbeder og spejlæg  62,00

  • Svensk Pølseret  55,00

  • Aspargessuppe  50,00

  • Porre/kartoffelsuppe  45,00

  • Kylling/karrysuppe  48,00

  • Ungarsk gullaschsuppe  55,00

bottom of page