Jyttes Menuer (Min. 15 personer)
– sammensæt selv FORRET/HOVEDRET/DESSERT & NATMAD
FORRETTER: (PRIS PR. PERSON)
-
Varmrøget laks (Hjemmerøget få timer før levering) på bund af spæd salat og fennikel. Hertil brøndkarsecreme 65,00
-
Dampet laks med asparges og rejer Hertil salat og krydderurtecreme 62,00
-
Røget laks anrettet med asparges. Hertil salat og kaperscreme 62,00
-
Røget laks med æblesalsa på spæd salat 55,00
-
Lakseruller med spinat og flødeost. Hertil salat og hvidløgsdressing 62,00
-
Laksecarpaccio med fennikel, blegselleri med citron/olivenolie dressing på bund af salat 62,00
-
Tigerrejer stegt med hvidløg, fennikel og salat med appelsindressing 72,00
-
Rejecocktail med asparges, salat og dressing 62,00
-
Rejecocktail med mango, blegselleri, salat og hvidløgsdressing 62,00
-
Serranoskinke med kugler af melon, salat og basilikum/hvidløgsolie 55,00
-
Høns i tarteletter 55,00
-
Kyllingesalat, hjemmelavet med champinon og asparges anrettet med ananas og tomat 55,00
-
Tunmousse pyntet med rejer og dild. Hertil ramsløg dressing 52,00
-
Blomkålscreme med trøffelolie bacon og asparges 50,00
HOVEDRETTER: (PRIS PR. PERSON)
-
Kalvefilet med timianstegte gulerødder, bønner vendt i baconcrumble og smørvendte kartofler. Hertil hvidvin/estragon sauce 138,00
-
Helstegt oksestriplon med ristede svampe og glaseret løg, kartoffelfondant, grønsagssaute (sommer) rodfrugter (vinter). Hertil rødvinssauce 142,00
-
Oksefilet, ristede champion, små bagte tomater med hvidløg, kartoffelfondant, sur/sød radissesalat med dild. Hertil svampesauce 142,00
-
Stegt perlehønebryst med fyld af spinat og granatæble og riccota, fyldte bagte kartofler, spæd salat med vinagrette. Hertil hvidvinssauce 128,00
-
Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, bønner med baconcrumble. tomat med flødepeberrod, små hvide kartofler, kraftig oksestegsauce. Tyttebær. 128,00
-
Kalvesteg stegt som vildt med smørristede østershatte, bærchutney, årstidens grønt, små hvide kartofler. Hertil vildtsauce 128,00
-
Svinefilet stegt med krydderurter, grønsagssaute af årstidens grønt, smør/persille vendte kartofler. Hertil kryddersauce 122,00
-
Gammldags flæskesteg med sprød svær, hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål og agurkesalat. Hertil kraftig flæskestegssauce 122,00
-
Kalvecuvette med bagte rødbeder med balsamico, kartoffelfondant, broccolisalat. Hertil let sauce 110,00
DESSERTER (PRIS PR. PERSON)
-
Cateaumarcel kage med hjemmelavet vaniljeis og pynt af bær 55,00
-
Flødemousse med hindbærbund, pyntet med hakkede nødder og nougat 50,00
-
Chokoladekage med blød midte. Hertil hjemmelavet is og friske bær 50,00
-
Islagkage, hjemmelavet med marcipanlåg. (vælg selv sammensætning af smag.) 50,00
-
Hvid Chokoladeis med lakrids. Hertil sprøde florentiner og jordbær 55,00
-
Rubinstein Kage 55,00
- Lakrids-pannacotta pyntet med hindbærgele 45,00
-
Chokomousse med flødeskum, pyntet med mangopure 55,00
-
Pannacotta pyntet med chokoladenet. Hertil rabarbercoli 45,00
-
Brieost med druer og valnødder i ahornsirup. Hertil hjemmebagt brød 45,00
NATMAD (PRIS PR. PERSON)
-
Pålægsfad med rugbrød og smør 99,00
-
Biksemad med rødbeder og spejlæg 62,00
-
Svensk Pølseret 55,00
-
Aspargessuppe 50,00
-
Porre/kartoffelsuppe 45,00
-
Kylling/karrysuppe 48,00
-
Ungarsk gullaschsuppe 55,00