Jyttes Menuer (Min. 15 personer)
– sammensæt selv FORRET/HOVEDRET/DESSERT & NATMAD

FORRETTER: (PRIS PR. PERSON)

 

  • Varmrøget laks (Hjemmerøget få timer før levering) på bund af spæd salat og fennikel.         Hertil brøndkarsecreme  58,00 

  • Dampet laks med asparges og rejer Hertil salat og krydderurtecreme 55,00 

  • Røget laks anrettet med asparges. Hertil salat og kaperscreme 55,00 

  • Røget laks med æblesalsa på spæd salat  55,00 

  • Lakseruller med spinat og flødeost. Hertil salat og hvidløgsdressing  55,00 

  • Laksecarpaccio med fennikel, blegselleri med citron/olivenolie dressing på bund af salat  55,00

  • Tigerrejer stegt med hvidløg, fennikel og salat med appelsindressing 65,00 

  • Rejecocktail med asparges, salat og dressing  55,00 

  • Rejecocktail med mango, blegselleri, salat og hvidløgsdressing  55,00 

  • Serranoskinke med kugler af melon, salat og basilikum/hvidløgsolie  50,00 

  • Høns i tarteletter 50,00 

  • Kyllingesalat, hjemmelavet med champinon og asparges anrettet med ananas og tomat 50,00 

  • Tunmousse pyntet med rejer og dild. Hertil ramsløg dressing  48,00 

  • Blomkålscreme med trøffelolie bacon og asparges 45,00 

HOVEDRETTER: (PRIS PR. PERSON)

  • Kalvefilet med timianstegte gulerødder, bønner vendt i baconcrumble og smørvendte kartofler. Hertil hvidvin/estragon sauce  125,00 

  • Helstegt oksestriplon med ristede svampe og glaseret løg, kartoffelfondant, grønsagssaute (sommer) rodfrugter (vinter). Hertil rødvinssauce  128,00 

  • Oksefilet, ristede champion, små bagte tomater med hvidløg, kartoffelfondant, sur/sød radissesalat med dild. Hertil svampesauce  128,00 

  • Stegt perlehønebryst med fyld af spinat og granatæble og riccota, fyldte bagte kartofler, spæd salat med vinagrette. Hertil hvidvinssauce  115,00 

  • Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, bønner med baconcrumble. tomat med flødepeberrod, små hvide kartofler, kraftig oksestegsauce. Tyttebær. 105,00 

  • Kalvesteg stegt som vildt med smørristede østershatte, bærchutney, årstidens grønt, små hvide kartofler. Hertil vildtsauce  115,00 

  • Svinefilet stegt med krydderurter, grønsagssaute af årstidens grønt, smør/persille vendte kartofler. Hertil kryddersauce   110,00 

  • Gammldags flæskesteg med sprød svær, hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål og agurkesalat. Hertil kraftig flæskestegssauce   110,00 

  • Kalvecuvette med bagte rødbeder med balsamico, kartoffelfondant, broccolisalat. Hertil let sauce  100,00 

DESSERTER (PRIS PR. PERSON)

 

  • Cateaumarcel kage med hjemmelavet vaniljeis og pynt af bær   50,00 

  • Flødemousse med hindbærbund, pyntet med hakkede nødder og nougat  45,00 

  • Chokoladekage med blød midte. Hertil hjemmelavet is og friske bær   45,00 

  • Islagkage, hjemmelavet med marcipanlåg. (vælg selv sammensætning af smag.)  45,00 

  • Hvid Chokoladeis med lakrids. Hertil sprøde florentiner og jordbær   50,00 

  • Rubinstein Kage  48,00 

  • Lakrids-pannacotta pyntet med hindbærgele 40,00 
  • Chokomousse med flødeskum, pyntet med mangopure 45,00 

  • Pannacotta pyntet med chokoladenet. Hertil rabarbercoli 40,00

  • Brieost med druer og valnødder i ahornsirup. Hertil hjemmebagt brød  40,00  

 

 

NATMAD (PRIS PR. PERSON)

  • Pålægsfad med rugbrød og smør  90,00

  • Biksemad med rødbeder og spejlæg  55,00

  • Svensk Pølseret  48,00

  • Aspargessuppe  42,00

  • Porre/kartoffelsuppe  41,00

  • Kylling/karrysuppe  42,00

  • Ungarsk gullaschsuppe  50,00