top of page

Julefrokost – fra Jyttes Mad

Julefrokost nr. 1

  • Marinerede sild med løg og kapers

  • Fiskefillet med hjemmelavet remoulade

  • Æbleflæsk

  • Glasseret juleskinke med rosmarin

  • Æg pyntet med rejer og kaviar

  • Røget laks med spinattimbaler

  • Hj. risalamande m. kirsebærsauce eller Brie med druer og kiks

 

Pr. person 198,-

 

Julefrokost nr. 2

  • Marinerede sild med løg og kapers

  • Krydderet julesild med løg

  • Hertil halve æg og tomater

  • Svinekam stegt med timian og fersken

  • Rødkålsalat med appelsin

  • Varm leverposteg med bacon og svampe

  • Æbleflæsk

  • Hj. risalamande m. kirsebærsauce eller Brie med druer og kiks

 

Pr. person 198,-

 

Julefrokost nr. 3

  • Marinerede sild med løg og kapers

  • Fiskefillet med hjemmelavet remoulade

  • Høns i tarteletter

  • Ribbensteg med sprød svær og  hjemmelavet rødkål

  • Glaseret juleskinke med timian

  • Grønlangkål og brunede kartofler

  • Hjemmelavedede små frikadeller

  • Spidskålsalat med nødder og æble vendt i cremet dressing

  • Hj. risalamande m. kirsebærsauce eller Brie med druer og kiks

 

Pr. person 208,-

 

Julefrokost nr. 4

  • Marinerede sild med løg og kapers

  • Hjemmelavet karrysild - hertil halve æg

  • Hjemmelavet gravad laks med dildsauce

  • Mørbradbøf med bløde løg og svampe

  • And med æbler & svedsker og hjemmelavet rødkål

  • Medister med hjemmelavet rødkål

  • Årstidens grønne salat

  • Hj. risalamande m. kirsebærsauce eller Brie med druer og kiks

 

Pr. person 220,-

 

Mandelgave følger med

Brød & smør kr. 17,- pr. person

bottom of page