Julefrokost – fra Jyttes Mad
Julefrokost nr. 1
-
Marinerede sild med løg og kapers
-
Fiskefillet med hjemmelavet remoulade
-
Æbleflæsk
-
Glasseret juleskinke med rosmarin
-
Æg pyntet med rejer og kaviar
-
Røget laks med spinattimbaler
-
Hj. risalamande m. kirsebærsauce eller Brie med druer og kiks
Pr. person 198,-
Julefrokost nr. 2
-
Marinerede sild med løg og kapers
-
Krydderet julesild med løg
-
Hertil halve æg og tomater
-
Svinekam stegt med timian og fersken
-
Rødkålsalat med appelsin
-
Varm leverposteg med bacon og svampe
-
Æbleflæsk
-
Hj. risalamande m. kirsebærsauce eller Brie med druer og kiks
Pr. person 198,-
Julefrokost nr. 3
-
Marinerede sild med løg og kapers
-
Fiskefillet med hjemmelavet remoulade
-
Høns i tarteletter
-
Ribbensteg med sprød svær og hjemmelavet rødkål
-
Glaseret juleskinke med timian
-
Grønlangkål og brunede kartofler
-
Hjemmelavedede små frikadeller
-
Spidskålsalat med nødder og æble vendt i cremet dressing
-
Hj. risalamande m. kirsebærsauce eller Brie med druer og kiks
Pr. person 208,-
Julefrokost nr. 4
-
Marinerede sild med løg og kapers
-
Hjemmelavet karrysild - hertil halve æg
-
Hjemmelavet gravad laks med dildsauce
-
Mørbradbøf med bløde løg og svampe
-
And med æbler & svedsker og hjemmelavet rødkål
-
Medister med hjemmelavet rødkål
-
Årstidens grønne salat
-
Hj. risalamande m. kirsebærsauce eller Brie med druer og kiks
Pr. person 220,-
Mandelgave følger med
Brød & smør kr. 17,- pr. person