Billederne herunder er tilfældigt sat ind. Se flere madbilleder her
Buffet fra Jyttes Mad (min. 10 personer)
Alle buffet’er leveres med hjemmebagt flute
Buffet 1
-
Smørtunge med fyld af laksemousse, på spæd salat & basilikumcreme
-
Svinefilet stegt med fersken og hvidløg
-
Kalvecuvette med svampe
-
Rodfrugter bagt med rosmarin
-
Kartoffelfondant
-
Rødbedetzatziki & spæd salat
-
Hjemmelavet grønsagstærte
-
Chokoladekage med hjemmelavet is
218,00 pr. person
Buffet 2
-
Tunmousse med pynt af rejer og kaviar
-
Serranoskinke med melon på spæd salatbund
-
Oksefilet stegt med fedtkant
-
Kartofler smørvendte
-
Broccoli/blomkål salat
-
Spæd salat med årstidens grønt
-
Islagkage hjemmelavet (vælg selv smag)
198,00 pr. person
Buffet 3
-
Varmrøget laks (røget få timer før levering) på spæd salatbund, tomat & brøndkarsecreme
-
Pil selv rejer - store flotte med hjemmerørt mayonnaise & citron
-
Oksestriplon
-
Blomkålssalat vendt i hjemmerørt mayonnaise af aspargesolie og hvidløg
-
Krydret kyllingebryst stegt med urter
-
Små nye kartofler vendt i cremefraichedressing
-
Spæd salat med årstidens grønt
-
Hvid chokoladeis, hjemmelavet med lakrids og pyntet med bær
210,00 pr. person
Buffet 4
-
Lakseroulade med spinat
-
Tyndstegsfilet
-
Marineret svinefilet
-
Spæd salat med årstidens grønt
-
Flødekartofler med hvidløg
-
Tærte med porto bello og chorizo
-
Hjemmebagt kage med cremefraiche
205,00 pr. person
Buffet 5
-
Skaldyrslagkage pyntet med rejer og laks
-
Hønsesalat – hjemmelavet med bacon & ananas
-
Krydret kalvecuvette med svampe
-
Rosmarin/honning glaseret skinke
-
Hjemmelavet kartoffelsalat
-
Jordbær salat
-
Salat med oliven og fetaost
-
Brie pyntet med druer, peberfrugt & nødder marineret i ahornsirup
198,00 pr. person
Buffet 6
-
Røget laks med spinat
-
Kyllingesalat på spæd salat, pyntet med tomat og bacon.
-
Kalvecuvette med svampe.
-
Svinemørbrad i sennep/estragonsauce
-
Kartofler vendt i hvidløg/persille.
-
Spæd salat med oliven, semidried tomat og høvlet parmesan.
-
Bulgursalat med grønt.
-
Tærte med bær, cremefraiche & vaniljefløde
205,00 pr. person
Buffet 7
-
Varmrøget laks røget med sesam og groft peber, hertil tomat dressing
-
Kalvefilet stegt med urter
-
Svinemørbrad bagt i butterdej med spinat
-
Kartoffelsalat med friske krydderurter
-
Blomkålsalat vendt i hj. Aioli drysset med persille og friske ærter
-
Grøn salat med vandmelon, drysset med chiafrø
-
Tærte bagt med creme og årstidens bær
-
Hjemmebagt flute
231,00 pr. person
Buffet 8
-
Røget laks med rygeostecreme pyntet med asparges og spæd salat
-
Kyllingeterrine med svampe stegt med persille og hvidløg
-
Stegt oksecuvette marineret i rødvin
-
Langtidsstegt grillet nakkefilet med krydderier
-
Salat med grønne bønner vendt i basilikumolie drysset med parmesan
-
Spidskålssalat med ananas vendt i cremet dressing
-
Smørvendte kartofler serveret med kold sauce
-
Orange-choko mousse pyntet med fløde
-
Hjemmebagt flute
228,00 pr. person
Buffet 9
-
Croissant med fyld af hjemmelavet rejesalat pyntet med salat
-
Kalvecuvette med fyldte svampe
-
Glaseret skinke med timian
-
Flødekartofler med porrer løg og hvidløg
-
Årstidens grønne salat med drys af salt mandler
-
Nougat is hjemmelavet med sprøde florentiner & rabarber med vanille
-
Hjemmebagt flute
205,00 pr. person
ITALIEN
Italiensk inspireret Buffet
-
Serronaskinke med melon & hvidløgspestro
-
Brucceta med tomat løg og ost
-
Kylling suprime i tomat og basilikum
-
Kalvecuvette med rosmarin
-
Stegte kartofler med peberfrugt og oliven
-
Tomatsalat med frisk basilikum og mozzarellaost
-
Spæd salat med semidried tomater, ristede græskarkerner oliven og fetaost med olivenolie og trøffelolie
-
Pannacotta med rabarber
-
Hjemmebagt flute
210,00 pr. person
FORÅR & SOMMER
Forårs/sommerbuffet 1
-
Indbagt laks i butterdej med flødeost, frisk spinat og ramsløg
-
Spæd salat med årstidens grønt, vendt med ristet serranoskinke
-
Oksefilet stegt med krydderurter
-
Små nye kartofler vendt i smør og persille
-
Små krydret frikadeller
-
Salat med melon og jordbær
-
Hindbær mousse med friske bær
198,00 pr. person
Forårs/sommerbuffet 2
-
Skaldyrslagkage pyntet med rejer og røget laks.
-
Hønsesalat på ananas med baconpynt.
-
Glaseret skinke med rosmarin & honning
-
Kalvefilet med årstidens svampe.
-
Hjemmelavet kartoffelsalat med krydderurter og ramsløg
-
Spæd salat med oliven og feta
-
Flødemousse med bærcoli
215,00 pr. person
Sommerbuffet 3
-
Røget laks med grønne asparges
-
Pandekager med fyld af oksekød & krydret grønt
-
Tyndstegsfilet med svampe
-
Hjemmelavet flødekartofler med hvidløg
-
Salat med sommerens grønt
-
Pannacotta med rabarbercoli
196,00 pr. person
EFTERÅR & VINTER
Efterår & vinterbuffet 1
-
Laksetartar/røget laks anrettet på spæd salat m. krydderurtedressing
-
Langtidsbraiseret nakkefillet med svampe
-
Rødvinsmarineret kalvecuvette
-
Fyldt bagt kartoffel
-
Rødvinssauce
-
Bolchebeder, gule beder, pastinak gulerødder med rosmarin
-
Salat med årstidens grønt
-
Pavlova med frugt hertil fløde vendt med græsk yoghurt
215,- pr. person
Efterår & vinterbuffet 2
-
Advokadorand med fyld af rejer, pyntet med asparges og salat
-
Tærte med broccoli og bacon
-
Honning glaceret skinke stegt med timian
-
Salat med marineret blomkål og ærter
-
Små kartoffeltimbaler
-
Små frikadeller med hjemmelavet agurkesalet
-
Bagt æblekage med marcipan hertil flødecreme med vanille
182,- pr. person