top of page

Billederne herunder er tilfældigt sat ind. Se flere madbilleder her

Buffet fra Jyttes Mad (min. 10 personer)

Alle buffet’er leveres med hjemmebagt flute

Buffet 1

  • Smørtunge med fyld af laksemousse, på spæd salat & basilikumcreme

  • Svinefilet stegt med fersken og hvidløg

  • Kalvecuvette med svampe

  • Rodfrugter bagt med rosmarin

  • Kartoffelfondant

  • Rødbedetzatziki & spæd salat

  • Hjemmelavet grønsagstærte

  • Chokoladekage med hjemmelavet is

218,00 pr. person

 

Buffet 2

  • Tunmousse med pynt af rejer og kaviar

  • Serranoskinke med melon på spæd salatbund

  • Oksefilet stegt med fedtkant

  • Kartofler smørvendte

  • Broccoli/blomkål salat

  • Spæd salat med årstidens grønt

  • Islagkage hjemmelavet (vælg selv smag)

198,00 pr. person

​

Buffet 3

  • Varmrøget laks (røget få timer før levering) på spæd salatbund, tomat & brøndkarsecreme

  • Pil selv rejer - store flotte med hjemmerørt mayonnaise & citron

  • Oksestriplon

  • Blomkålssalat vendt i hjemmerørt mayonnaise af aspargesolie og hvidløg

  • Krydret kyllingebryst stegt med urter

  • Små nye kartofler vendt i cremefraichedressing

  • Spæd salat med årstidens grønt

  • Hvid chokoladeis, hjemmelavet med lakrids og pyntet med bær

 

210,00 pr. person

Buffet 4

  • Lakseroulade med spinat

  • Tyndstegsfilet 

  • Marineret svinefilet 

  • Spæd salat med årstidens grønt 

  • Flødekartofler med hvidløg 

  • Tærte med porto bello og chorizo 

  • Hjemmebagt kage med cremefraiche 

​

205,00 pr. person

 

Buffet 5

  • Skaldyrslagkage pyntet med rejer og laks

  • Hønsesalat – hjemmelavet med bacon & ananas

  • Krydret kalvecuvette med svampe

  • Rosmarin/honning glaseret skinke

  • Hjemmelavet kartoffelsalat

  • Jordbær salat

  • Salat med oliven og fetaost

  • Brie pyntet med druer, peberfrugt & nødder marineret i ahornsirup

 

198,00 pr. person

 

Buffet 6

  • Røget laks med spinat

  • Kyllingesalat på spæd salat, pyntet med tomat og bacon.

  • Kalvecuvette med svampe.

  • Svinemørbrad i sennep/estragonsauce

  • Kartofler vendt i hvidløg/persille.

  • Spæd salat med oliven, semidried tomat og høvlet parmesan.

  • Bulgursalat med grønt.

  • Tærte med bær, cremefraiche & vaniljefløde

205,00 pr. person

 

Buffet 7

  • Varmrøget laks røget med sesam og groft peber, hertil tomat dressing

  • Kalvefilet stegt med urter

  • Svinemørbrad bagt i butterdej med spinat

  • Kartoffelsalat med friske krydderurter

  • Blomkålsalat vendt i hj. Aioli drysset med persille og friske ærter

  • Grøn salat med vandmelon, drysset med chiafrø

  • Tærte bagt med creme og årstidens bær

  • Hjemmebagt flute

231,00 pr. person

​

Buffet 8

  • Røget laks med rygeostecreme pyntet med asparges og spæd salat

  • Kyllingeterrine med svampe stegt med persille og hvidløg

  • Stegt oksecuvette marineret i rødvin

  • Langtidsstegt grillet nakkefilet med krydderier

  • Salat med grønne bønner vendt i basilikumolie drysset med parmesan

  • Spidskålssalat med ananas vendt i cremet dressing

  • Smørvendte kartofler serveret med kold sauce

  • Orange-choko mousse pyntet med fløde

  • Hjemmebagt flute

228,00 pr. person

​

Buffet 9

  • Croissant med fyld af hjemmelavet rejesalat pyntet med salat

  • Kalvecuvette med fyldte svampe

  • Glaseret skinke med timian

  • Flødekartofler med porrer løg og hvidløg

  • Årstidens grønne salat med drys af salt mandler

  • Nougat is hjemmelavet med sprøde florentiner & rabarber med vanille

  • Hjemmebagt flute

205,00 pr. person

​

ITALIEN

​

Italiensk inspireret Buffet

  • Serronaskinke med melon & hvidløgspestro

  • Brucceta med tomat løg og ost

  • Kylling suprime i tomat og basilikum

  • Kalvecuvette med rosmarin

  • Stegte kartofler med peberfrugt og oliven

  • Tomatsalat med frisk basilikum og mozzarellaost

  • Spæd salat med semidried tomater, ristede græskarkerner oliven og fetaost med olivenolie og trøffelolie

  • Pannacotta med rabarber

  • Hjemmebagt flute

210,00 pr. person

​

 

FORÅR & SOMMER

 

Forårs/sommerbuffet 1

  • Indbagt laks i butterdej med flødeost, frisk spinat og ramsløg

  • Spæd salat med årstidens grønt, vendt med ristet serranoskinke

  • Oksefilet stegt med krydderurter

  • Små nye kartofler vendt i smør og persille

  • Små krydret frikadeller

  • Salat med melon og jordbær

  • Hindbær mousse med friske bær

198,00 pr. person

 

Forårs/sommerbuffet 2

  • Skaldyrslagkage pyntet med rejer og røget laks.

  • Hønsesalat på ananas med baconpynt.

  • Glaseret skinke med rosmarin & honning

  • Kalvefilet med årstidens svampe.

  • Hjemmelavet kartoffelsalat med krydderurter og ramsløg

  • Spæd salat med oliven og feta

  • Flødemousse med bærcoli

215,00 pr. person

 

Sommerbuffet 3

  • Røget laks med grønne asparges

  • Pandekager med fyld af oksekød & krydret grønt

  • Tyndstegsfilet med svampe

  • Hjemmelavet flødekartofler med hvidløg

  • Salat med sommerens grønt

  • Pannacotta med rabarbercoli

196,00 pr. person

​

EFTERÅR & VINTER

 

Efterår & vinterbuffet 1

  • Laksetartar/røget laks anrettet på spæd salat m. krydderurtedressing

  • Langtidsbraiseret nakkefillet med svampe

  • Rødvinsmarineret kalvecuvette

  • Fyldt bagt kartoffel

  • Rødvinssauce

  • Bolchebeder, gule beder, pastinak gulerødder med rosmarin

  • Salat med årstidens grønt

  • Pavlova med frugt hertil fløde vendt med græsk yoghurt

 

215,- pr. person

 

Efterår & vinterbuffet 2

  • Advokadorand med fyld af rejer, pyntet med asparges og salat

  • Tærte med broccoli og bacon

  • Honning glaceret skinke stegt med timian

  • Salat med marineret blomkål og ærter

  • Små kartoffeltimbaler

  • Små frikadeller med hjemmelavet agurkesalet

  • Bagt æblekage med marcipan hertil flødecreme med vanille

 

182,- pr. person

bottom of page