top of page
personlige kager

Din store fest eller anden festlig anledning

Store fester. Små fester. Firmafester. Festkager

Ligegyldigt hvilken fest du skal holde – kan du trygt overlade madlavningen til Jyttes Mad. Store fester. Små fester. Eller firmafester. Du kan selv sammensætte din menu blandt spændende forretter, hovedretter og skønne desserter - med eller uden natmad. Og gerne også vælge børnemenuer til de små. Jeg leverer maden, så den er lige til at sætte på bordet. Nemt og absolut økonomisk overkommeligt. SE MERE MENU & BUFFET

 

Ring eller skriv

Ring på tlf. 24 25 46 40, eller send en email med kort beskrivelse om hvilken fest du vil holde og hvor mange du regner med, at I bliver.
Så kontakter jeg dig.

Bryllup, dåb og konfirmation

 

Kære Brudepar

Jyttes Mad leverer mad til bryllup, dåb, konfirmation og andre af livets store begivenheder. Klik på menuer øverst på siden, og lad dig inspirere af mine mange menuforslag. Her er alt fra det solide danske til det mere rafinerede.
Og fra det varme til det store kolde. Til den store middag eller til receptionen.

 

Børnefødselsdag

 

“I dag er det Emmas fødselsdag.” Hvorfor ikke overlade madlavningen til Jyttes Mad, så du kan koncentrere dig om balloner og skæg & balade.
Det er sikkert billigere og ihvertfald meget nemmere end hvis du skulle gøre det selv. 

 

Hurra! Hurra! Hurraaaa!

Sammen med dig finder jeg en menu, der passer til alderen. Så bare ring på tlf. 24 25 46 40, eller send en email med kort beskrivelse om hvilken fest du vil holde. Hvor mange gæster du regner med. Og hvor gammel fødseldagsbarnet bliver 8 eller 80 år. Så kontakter jeg dig.

 

Personlige kager

Vil du have en kage med navn og flag eller anden tekst og tema – så klarer Jyttes Mad det.  Jeg er specialist i festlige og anderledes kager, der bortset fra at smage så englene synger – også sætter humør på selskabet. 

 

Ta' bare et stykke til

Sammen med dig finder jeg på en kage der passer til begivenheden. Dåbskager, bryllupskager, fødselsdagskager, konfirmationskager, studenterkager, temakager som Halloween, Sct. Hans, sportsfest eller hundefødselsdag mm - så ring bare på tlf. 24 25 46 40, eller send mig en mail med en kort beskrivelse om hvilken begivenhed du vil fejre. Hvor mange gæster? og hvad du kunne tænke dig. Så kontakter jeg dig.

 

 

HØJTIDER

Glædelig jul

Du kan vælge mellem 4 komplette, rigelige og traditionelle julebuffet’er fra 180,- til 198,- kr pr kuvert - 100% hjemmelavet med de bedste råvarer.

Se vores julebuffet’er her og lad mig lave julefrokosten.
Så kan du koncentrere dig om at flette hjerter og pynte træ...

 

Mine tanker går til søens folk

Efter jul kommer nytår med dronning, hilsen til søens folk og grønland, champagne, fest og festlig mad. Hos Jyttes Mad kan du vælge en ekslusiv nytårmenu til et mindre selskab - eller store nytårsbuffet’er til store selskaber. Se Jyttes nytårsmenu her

Påske og Pinsefrokost

Julen varer lige til påske - så lad mig lave maden til din påskefrokost eller hvis du skal se pinsesolen danse…

100% JYTTE

Hos JYTTES MAD er det mig, der laver maden og styrer det hele. Så bare ring på tlf. 24 25 46 40. Jeg er lige i den anden ende af telefonen. Eller send en email med kort beskrivelse om hvilken fest du vil holde og hvor mange du regner med, at I bliver. Så kontakter jeg dig.

 

Jytte Berthou

bottom of page